Hizmetler

ZDHC (Zero Discharge of Hazardous Chemicals) yani Tehlikeli Atıkların Sıfır
Endüstriyel su arıtma, imalat sektöründe (tekstil, kâğıt, pet geri dönüşüm
Evsel atıksu, kentsel alanlardaki evlerden, otellerden, okullardan ve diğer kurumlardan
Paket atık su arıtma tesisleri, kapasite ve tesis lokasyonları göz

Deniz suyu arıtma sistemleri, tatlı su kaynaklarının sınırlı olduğu veya

Atık su geri kazanımı, atık suyun ileri arıtma sistemleri ile
Atık su ve atık arıtma sistemlerinin işletme maliyetlerini düşürmek için
Ekosistem Mühendislik olarak, dünya çapında birçok projede kazandığımız deneyimle, su
Arıtma tesislerinin verimli bir şekilde işletilmesi için doğru kimyasal madde

Günümüzde, kaynakların geri dönüştürülebilmesi ve suyun yeniden kullanıma sokulması, döngüsel ekonominin vazgeçilmez parçalarından biri haline gelmiştir. Su kalitesini artırma odaklı olan projelerimiz, bu alandaki tüm potansiyel talepleri karşılamak üzere tasarlanmıştır. Atık su, içme suyu, proses suyu ve çamur susuzlaştırma gibi alanlarındaki hizmetlerimizi çevreci bir anlayış yürütmekteyiz.

Müşterilerimizin giderek artan sürdürülebilirlik gereksinimlerini karşılamak, alan ihtiyacını minimize etmek, verimlilik, düşük enerji kullanımı ve aynı zamanda minimum işletme maliyetlerini sağlayabilmek için yüksek kaliteli, güvenilir ve rekabetçi çözümler sunuyoruz. Birincil, ikincil ve üçüncül atıksu arıtımı, geri kazanımı ve dezenfeksiyonunda en uygun ve özgün çözümleri şirketinizle buluşturuyoruz.

Alanında uzman mühendis kadromuz ile tesislerinizdeki doğal kaynakları yönetme hedeflerinize ulaşmanızı sağlamak için hizmet veriyoruz. Endüstrinin en yüksek standartlarındaki hizmetlerimiz ve teknolojilerimiz sayesinde ihtiyaçlarınıza cevap vermeyi ve en acil durumlarda bile lokasyon fark etmeksizin çözüm ortağınız olmayı hedefliyoruz.

tr_TRTürkçe