Teknolojiler

DAF, suyu berraklaştırmak AKM, KOI ve yağı ayırmak için mikro kabarcıklar kullanılarak yapılan bir sistemdir.

Membran biyoreaktör (MBR), membran proseslerinin biyolojik atık su arıtma prosesi, aktif çamur prosesi ile birleşimidir.

Kum filtresi, suda bulanıklığa neden olan farklı boyut ve yoğunluktaki partiküllerin, kum filtresi içerisindeki farklı boyutlarda,

Ters Ozmoz sistemleri, 0.0001 aralığından daha küçük por çapına sahip membranlar vasıtası ile yüksek basınç altında suda çözünmüş iyonları

Atıksu geri kazanım tesislerinde en önemli konulardan biri ters ozmoz sisteminden çıkan konsatre atıksuyunun yönetilmesidir.

Ekosistem Mühendislik olarak, sunduğumuz yenilikçi teknolojiler ve çözüm teklifleri sayesinde işletme maliyetlerinizi düşürmenize ve sektörde her zaman bir adım önde olmanıza yardımcı oluyoruz. Gelişmiş teknoloji çözümlerimiz ile enerji tasarrufunuzu artırabilir, yan ürünlerinizi etkin bir şekilde kullanabilir ve geri dönüşüm performansınızı üst seviyeye çıkarabilirsiniz.

Su arıtma tesisi kuran firmalar arasında bilgiyi işleme gücü en yüksek olan firmalardan biri olarak, size en iyi teknolojiyi sunma konusunda kararlıyız. Deneyimli ekiplerimiz, ihtiyaçlarınıza uygun olarak anahtar teslim tesisler tasarlayıp kurmakta ve işletme performansınızı artıracak çeşitli denetim, bakım, dijital ve teknolojik hizmetler sunmaktadır.

Ekosistem Mühendislik olarak, verimli yönetim ve teknolojik yenilikler ile atık su arıtma süreçlerinizde en iyi sonuçları elde etmeniz için çalışıyoruz. İnovatif çözümlerimizle işletmenizi geleceğe taşırken, teknolojinin sunduğu avantajlardan en üst düzeyde faydalanmanızı sağlıyoruz.

tr_TRTürkçe